Η πολιτική μας

 

Ο πρωταρχικός στόχος μας, είναι να παραγούμε κορυφαίας ποίοτητας σοκολάτες, τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις των καταναλώτων απο όλες τις απόψεις, καθώς και να συμορφώνουν με την υγείνη των τροφίμων.

 

Η τέλεια σοκολάτα απαιτεί και τις καλύτερες πρώτες ύλες: Αυτός είναι ο λόγος που η chocoMe χρησιμοποιεί  τις καλύτερες κουβερτούρες με 100% βούτυρο κακάο σε περιεκτικότητα απ΄τους κορυφαίους παραγωγούς σοκολάτας όπως η Γαλλική Valrhona, Michel Cluizel, Cacao Barry και η Βελγική Callebaut και προμηθεύουμε τα καλύτερα toppings επιλεγμενές από χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.

 

Κατά την διάρκεια της επιχειρηματικής μας δραστηρίοτητας εφαρμόζουμε αυστήρες προδιαγραφές και αυστήρες απαιτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι τα προιόντα μας πληρούν όλους τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Όταν δημιουργούμε τις σοκολάτες χρησιμοποιούμε αποκλειστικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, για να αποφύγουμε την μαζική παραγωγή, οι σοκολάτες είναι όλες χειροποίητες.

 

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στα υλικά που χρησιμοπούμε, άλλα και στην εμφάνιση κατά την διάρκεια της διαδικασίας τοποθέτησης των toppings στις βάσεις της σοκολάτας, η οποία μέχρι τώρα έχει γίνει το διακριτικό σήμα κατετεθέν της chocoMe.

 

Η βασική ιδέα μας αγωνίζεται για την τελειότητα, κάνοντας συμβιβασμούς μπορεί να ανιχνευτεί σε όλα τα στάδια της παραγωγής: απο την απόκτηση των πρωτων υλών μέχρι και

την παράδοση του τελικού προιόντος.Η Καινοτομία δεν είναι μια άσκηση για μας άλλα μια βοήθεια: Το πώς να είμαστε ενα βήμα πιο μπροστά απ τους ανταγωνιστές μας, και αυτή η ποιότητα εγγυάται στην συνεχή βελτίωση των προιοντών μας.

 

Πάρεχουμε στους εργαζομένους μας τακτική εκπαίδευση για να αποσκοπούν στην διατήρηση αυτών των πρότυπων, έτσι ώστε κάθε εργαζόμενος να ταυτιστεί με τις προαναφερθείσες αρχές για να κάνουν και την ανάλογη εργασία τους.